Ennyire vonzó Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk - Videó!

Forrás: RTL Klub/Reggeli -
Széchenyi Márk Széchenyi István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széchenyi István leszármazottai meséltek a történelmi múltról. A jóképű utód pedig bizonyára sok női szívet rabolt el a műsor alatt...

A Reggeli vendégei voltak Széchenyi István leszármazottjai: Széchenyi Tímea és Széchenyi Márk. Mindketten egyetértettek abban, hogy hihetetlenül büszkék arra, hogy ilyen névvel élhetnek, ami persze nagy felelősség is. Nem véletlen, hogy létrehoztak egy alapítványt is, hogy hozzájáruljanak a nemzet építéséhez.

Ennyire vonzó Széchenyi István leszármazottja! Forrás: RTL Klub/Reggeli

"Eldöntöttük közösen, együtt gondolkodva, hogy lesz egy tábor. Ahová az ifjúságot idehozzuk a családhoz, és megmutatjuk nekik, hogy ez mit is jelent" - mondta Tímea, Márk pedig azt árulta el, hogy körülbelül 100-130 Széchenyi él a világon. Az itthon élő családtagokkal tartják a kapcsolatot, de a külföldiekkel nem, a műsorvezetők pedig össze is hasonlította Márkot a híres felmenővel, és szerintük van köztük azonosság!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.