Demcsák Zsuzsa egy volt vízilabdázóba szerelmes

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa férfi szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több dolog derül ki Demcsák Zsuzsa új szerelméről, akinek a nevét ugyan még nem tudjuk, de a foglalkozását igen. 

Ahogy tegnap megírtuk, napvilágra került néhány fotó, amelyen Demcsák Zsuzsa és az új szerelme látható. A képek a sztáranyuka otthona előtt készültek, miközben épp romantikus búcsúzkodásban voltak a titokzatos férfival.

Demcsák Zsuzsa egyelőre nem akar mesélni az új szerelméről Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Eddig annyit tudtunk Zsuzsa lovagjáról, hogy üzletemberként keresi a kenyerét, ám most kiderült, hogy korábban profi sportolóként tevékenykedett. Az egykori vízilabdázó állítólag sosem élt akkora reflektorfényben, mint Zsuzsa, mégis úgy tudjuk, hogy részt vesz majd a FINA Masters-világbajnokságon.

A csinos műsorvezető egyelőre nem szeretne részleteket elárulni a kapcsolatáról, csak élvezni egy kicsit ezt a barátságból átalakult szerelmet, mielőtt rájuk szakad a nagy nyilvánosság - írta meg a Blikk.

Exkluzív interjút adott Don Diablo: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170706-exkluziv-interjut-adott-don-diablo.htmlKizárólag a Life.hu-nak adott interjút Don Diablo, aki a lemezlovasok 100-as TOP listáján már a 15. helyre tornázta fel magát. TV + SztárokOrigo3 év után elhagyhatja Magyarország területét a kerítéssel vádolt UFO Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20170707-elhagyhatja-magyarorszag-teruletet-ufo-zsolti.htmlUFO Zsoltit 2012-ben tartóztatták le kerítés és vagyon elleni bűncselekmény vádjával. Azóta, hogy szabadlábon védekezhet Budapest területét csak engedéllyel, az országot pedig egyáltalán nem hagyhatta el. Most azonban megszabadult a béklyóitól. TV + Sztárok--Lópici Gáspár fia még két hónapig előzetesben maradhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-szilagyi-istvan-fia-meg-ket-honapig-elozetesben-marad.htmlSzilágyi Istvánt, vagy ahogy egy ország ismeri, Lópici Gáspárt csúnyán összeverte a fia, több bordája is eltört. Pétert akkor előzetes letartóztatásba helyezték súlyos testi sértés miatt, és az biztos, hogy még egy darabig nem jön ki! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevethttp://www.life.hu/sztarok/20170707-sebestyen-balazs-szerint-tovabb-hasznalhatjak-a-reggeli-show-nevet.htmlSebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoForrón csókolja egymást Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-istenes-bence-es-csobot-adel-csokja.htmlJúlius 6-án, csütörtökön volt az International Kissing Day 2017. A sármos műsorvezető ennek apropóján töltött fel egy forró fotót kettejükről.TV + Sztárok--Így él most Pokrivtsák Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170706-pokrivtsak-monika-interju.htmlA „Meri vagy nem meri?" műsorvezetője, Pokrivtsák Mónika évek óta az Egyesült Államokban él férjével és a kutyájukkal. 7 éve vonult vissza a tévézéstől és a nyilvánosságtól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.