Demcsák Zsuzsát pozitívum érte, mióta felrúgta a régi életét

Forrás: tv2 -
Demcsák Zsuzsa család szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa őszintén mesélt jelenlegi életéről, a jövőbeli terveiről is, de a szerelmi száláról továbbra sem beszél. 

Ahogy azt a Life.hu megírta már, Demcsák Zsuzsa áprilisban 9 év után távozott a TV2-től. Többeket is megdöbbentett a hír, sokan azt gondolták, hogy valamilyen eltitkolt probléma áll a lépés hátterében, de Zsuzsa állítása szerint élete egyik legjobb döntése volt ez.

"Nem rossz szájízzel jöttem el, egyszerűen csak elég volt a reggelezésből. (...) Eljönni olyan volt, mintha újra kapnék levegőt. Megmérettettem magam azzal, hogy felmondtam. Kiderült, hogy van piaci értékem. Ez nagyon jó érzés volt, és nőként is értékes vagyok. Munkavállalóként és nőként egyaránt számítanak rám, és hívnak! Ez nagyon fontos tapasztalása az elmúlt hónapoknak!"

Mesélte a kétgyermekes édesanya, aki nagyon készül a vizes-vébére, hiszen rendkívül megtisztelő szerepet kapott: ő lehet az esemény háziasszonya:

Demcsák Zsuzsa őszintén mesélt a jelenről és a jövőről is. Forrás: tv2

"Imádom! Amikor Guadalajarától megkaptuk a rendezés jogát, még Gyárfás Tamásék kértek fel, akkor elkezdtünk dolgozni. Nem egy hirtelen történet. Nagy protokolleseményekért vagyok felelős, azoknak vagyok a háziasszonya, meglehetősen élvezem ezt a szerepet, hiszen minden eddig megszerzett tudásomat hasznosíthatom"

Éppen ezért talán kijelenthetjük, hogy Zsuzsa életében sorra követik egymást a szakmai sikerek, és bizonyos hírek szerint a magánélete is jó úton halad, bár erről a sztár továbbra sem szeretne nyilatkozni:

"Erről továbbra sem szeretnék beszélni. Csak annyit mondok, boldog vagyok, alakulnak a dolgaim" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.