Gáspár Evelint nem érdekli mások véleménye: Videó!

videó Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a Mokka vendégeként őszintén mesélt a mindennapjairól: szóba került a nemrég történt Instagram-botrány is. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gáspár Evelin nemrég Tihanyból posztolt fotót, amely alatt kommentháború alakult ki. Egy férfi elárulta, hogy a balatoni vakációzás alkalmával összefutott Evelinnel, akitől autogrammot akart kérni a lányának, ám a fiatal sztár tudomást sem vett róla.

A 23 éves Gáspár-lány felvette a kesztyűt, és jól kiosztotta az embereket, most pedig elmesélte a saját szemszögéből is a történetet:

"Nem tudom, hogy ő utánam kiabált és én nem álltam meg. Utána elkezdtek kommentálni, támadni az Instagramon, abból valamelyik napilap fel is fújta. Hogy én milyen rossz ember vagyok, meg beképzelt. De engem nem viselnek meg az ilyenek, én jót kacagok, hogy embereknek erre van ideje, hogy engem támadjanak. Akkor valamit nagyon jól csinálok"

Gáspár Evelin megmutatta a társát, aki mindig mellette van

Nem titok, hogy Evelin túl van egy szakításon, és pénzügyi nehézségekkel is küzd. A társa azonban mindig mellette áll, és vele természetesen nagyon szívesen fotózkodik Győzi lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.