Büntetőeljárás indul az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatt

Forrás: Redlemon -
ittas vezetés büntetőeljárás Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabai Lászlót szombat éjszaka kapcsolták le a rendőrök, kiderült, hogy az Irigy Hónaljmirigy dobosa ittasan vezetett. A hatóság büntetőeljárást indít a sztár ellen!

Nem úgy alakult Kabai László szombat estéje, ahogy tervezte: a rendőrök lemeszelték ittas vezetés miatt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy fellépésről igyekezett haza, amikor megállították a rend őrei. A szondáztatás során pedig kiderült, hogy a sztár ivott, mielőtt autóba ült. Kaba László el is ismerte, hogy legurított két sört, de arra nem gondolt, hogy sofőrszolgálatot hívjon, mivel az ivás és a vezetés között eltelt pár óra.

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa komoly büntetésre számíthat Forrás: Redlemon

Úgy tűnik viszont, hogy ez nem volt elegendő idő, mert az alkohol még jócskán kimutatható volt sőt, az értéke nem is volt olyan alacsony. A sztártól a helyszínen elvették a jogosítványát, és nem szabálysértési eljárást, hanem büntetőeljárást indítottak ellene, ami a súlyosabb lépés.

A rendőrség az ügyben büntetőeljárást indított,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.