Csúnyán összetörte autóját Bangó Margit

2017.08.26. 06:36

Közlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. 

A Blikk beszámolója szerint a karambol csütörtök kora este történt. Az Audi egy kisteherautóval ütközött Budapesten, a Váci út és a Ferdinánd híd találkozásánál. A lap olvasói szerint, mivel a baleset a város egyik legforgalmasabb pontján, így nagy volt a felfordulás a környéken.

"A terepjáróval Bangó Margit volt, majd hamar megérkeztek a művésznő rokonai" - mondta a lapnak az egyik szemtanú. "Rögtön ott termett a helyszínen az unokája, Tina és az ő férje, Emilio. Az ijedtséget leszámítva látszólag semmi bajuk nem volt" - nyilatkozta egy másik arra járó ember, aki fotókat is készített a helyszínen

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A lap megkereste a rendőrséget is, akik elmondták, hogy az említett baleset ügyében bejelentés érkezett a rendőrségre, azonban a kiérkező rendőr a balesetben érintett feleket nem találta a helyszínen, rendőri intézkedés nem történt.

Bangó Margit