Csúnyán összetörte autóját Bangó Margit

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. 

A Blikk beszámolója szerint a karambol csütörtök kora este történt. Az Audi egy kisteherautóval ütközött Budapesten, a Váci út és a Ferdinánd híd találkozásánál. A lap olvasói szerint, mivel a baleset a város egyik legforgalmasabb pontján, így nagy volt a felfordulás a környéken.

"A terepjáróval Bangó Margit volt, majd hamar megérkeztek a művésznő rokonai" - mondta a lapnak az egyik szemtanú. "Rögtön ott termett a helyszínen az unokája, Tina és az ő férje, Emilio. Az ijedtséget leszámítva látszólag semmi bajuk nem volt" - nyilatkozta egy másik arra járó ember, aki fotókat is készített a helyszínen

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A lap megkereste a rendőrséget is, akik elmondták, hogy az említett baleset ügyében bejelentés érkezett a rendőrségre, azonban a kiérkező rendőr a balesetben érintett feleket nem találta a helyszínen, rendőri intézkedés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.