Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!

Zalatnay nevelt lánya, szerelmével, Alexszel él együtt, aki egy jamaicai származású énekesnő. A Blikk arról számolt be, hogy a nőnek három gyermeke van, Zalatnay pedig már régóta szeretné megismerni a fogadott unokáit.

"Nagyon hiányzik már a lányom, és a párját, Alexet is szeretném jobban megismerni. Ő is énekes, R'n'B előadó, nagyon kíváncsi vagyok rá és a gyerekekre is, valószínűleg szeptemberben végre eljutok hozzájuk. Nixi nagyon ügyes, a Sohóban egy művészkávézóban sommelier, illetve a könyveimet fordítja angolra, hogy majd elektronikus formában kiadhatók legyenek külföldön"- büszkélkedett Zalatnay a lapnak.

Zalatnay Sarolta Cini Forrás: Facebook/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.