Nótár Mary Lakatos Róbert per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra!

Nótár Mary körül nem akarnak elcsitulni a botrányok: az énekesnő és volt menedzsere között már hónapok óta zajlik a harc, amibe a nagy nyilvánosságot is beavatták. Mindketten adtak interjút a Life.hu-nak is. Lakatos Róbert továbbra is állítja, hogy Nótár Mary nem volt terhes, csak a nőkhöz vonzódik, és ezzel akarta beállítottságáról elterelni a figyelmet, viszonyuk pedig azért romlott meg, mert ebben a hazugságban ő nem akart részt venni.

Nótár Mary és menedzsere között zajlik a harc Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nótár Mary viszont azt állítja, hogy megkárosította őt a menedzsere, ezért romlott meg a kapcsolatuk, az énekesnő azt nyilatkozta, hogy meg is rángatta őt volt menedzsere, amikor egy új szerződést akart vele aláíratni.

Mindketten következetesen cáfolják a másik rájuk vonatkozó terhelő állításait,

a bíróságnak kell majd igazat tennie. Az viszont biztos, hogy zajlik a per, a Bors információi szerint pedig 80 millió forint forog kockán.

Lakatos Róbert és Nótár Mary pere sokáig elhúzódhat Forrás: www.skyforcenet.com, Facebook/Nótár Mary

Nótár Maryt, mint brandet, magyarán márkanevet, kilenc éve építjük. Ez alatt az idő alatt több tízmillió forintnyi összeget invesztált a cégünk a produkcióba

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.