Ezért sikertelen a szerelemben Gwyneth Paltrow

Forrás: AFP -
színésznő szerelem Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő nem rejti véka alá a véleményét azzal kapcsolatban, hogy vajon miért futott zátonyra az összes korábbi párkapcsolata. 

Bizonyára sokan irigykednek Gwyneth Paltrowra, aki olyan sármos sztárok oldalán díszeleghetett, mint Ben Affleck vagy Brad Pitt. De a szőke szépség valahogy egyikőjük mellett sem találta meg a boldogságát, és tulajdonképpen kijelenthető, hogy egyik kapcsolata sem volt igazán tartós.

Gwyneth Paltrow Dr.Life Tanulj tőlük! Hollywood egészségguru sztárjai Forrás: AFP

Ezzel a ténnyel a sztár is tisztában van, és most arra is hajlandó volt, hogy kendőzetlen őszinteséggel elmesélje az okát. Meglepő módon, -sokakkal ellentétben- nem a férfiak hibáztatását nevezte meg indoknak, helyette inkább a maga felelősségét helyezte előtérbe:

"Kijelenthető, hogy fantasztikus testvér vagyok, különleges barát, szerető anya és szeretni való gyerek. Egyetlen dolog amiben végtelenül szerencsétlen és sebezhető vagyok, ez pedig a szerelem. Rengeteg időre van szükségem ahhoz, hogy valakivel belsőséges kapcsolatba kerüljek" - jelentette ki a sztár a DailyMailnek.

wyneth Paltrow drága vaginatojásait támadja egy ismert nőgyógyász

Hatalmas port kavart a szakmai berkekben Gwyneth Paltrow és az ő vaginatojásai. A színésznő a GOOP nevű életmód-tanácsadó magazinként is használható webshopján népszerűsíti és árulja ezeket a köveket, amelyek rendszeres használata jó hatást gyakorol a női szervezetre. Egy ismert nőgyógyász azonban nyílt levélben fogalmazta meg erről az ellenvéleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.