Megszökött otthonról az X-Faktor gyerek sztárja

X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk hamarosan hazatér. 

Döbbenetes történetet mesélt az X-Faktor egykori szereplőjének édesanyja: a fia egyik pillanatról a másikra szökött el a családi otthonukból. Összecsomagolt, és elindult, hogy a szülőháztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön.

"Egy héten át könyörögtünk neki, hogy gondolja át a döntését, de mindhiába. Egy rajongója beszélte tele a fejét, miatta szökött meg itthonról, és mi semmit nem tudunk tenni ellene. Még a gyámhivatal is kijött hozzánk, mert a fiunk azt állította, hogy nálunk nem kap elég ételt, és ruhája sincs. Ez is csak egy ürügy volt, hogy elmehessen. Kicsi gyerekkora óta azért dolgozunk, hogy mindent megtegyünk a karrierje érdekében, hiszen mi is tudjuk, micsoda tehetség" - mesélte az édesanya.

A szülők rettegnek attól, hogy mi lesz, ha a fiuk rossz társaságba keveredik, vagy esetleg olyan szokásokat vesz fel, amelyek nem tennének jót az egészségének. Nem érdekli semmi, teljesen ki van fordulva önmagából,

állítólag még az iskolát is abba akarja hagyni.

"Videoklipet kellene forgatnia, de úgy látszik, ebből nem lesz semmi. A fiunkat nem érjük el, ha hívjuk is nem veszi fel, párszor írt már, de abban sem vagyunk biztosak, hogy ő válaszolt nekünk. Halálosan szerelmes szegénykém!" - mondta az édesapa a Blikknek.

Így fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tünde

Biztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most.
Bár nem Tünde nyerte meg a tehetségkutatót egykor, mindvégig benne volt a pakliban, hogy a gyönyörű hangú, szenzitív - pornós múltú - lány lesz a győztes. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.