Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az adócsalási ügy miatt lassan mindenről le kell mondania Gáspár Beának. Nemrég milliókat nyert, ma már a főzőtanfolyamra sincs pénze.

Amióta áprilisban kipattant Gáspárék adócsalási ügye, a család sok mindennek búcsút mondhatott. Több millió forintot foglaltak le tőlük, Bea asszonyt ékszereit is elvitték. Győzike felesége azóta elindította saját főzőműsorát a YouTube-on, hétről hétre videót készít, gyakorol, ám lassan erre sem lesz pénze, állítja.

"Hála Istennek megnyertem a főzőműsort, de aztán az elfoglaltságom nagy részét azt tette ki, hogy - a Vám- és Pénzügyőrségnek köszönhetően - ügyvédtől-ügyvédig kellett szaladgálnunk" - nyilatkozta. Hozzátette, egy tanfolyam ára sem fér bele a családi költségvetésbe. "Úgy szeretnék szeptembertől elmenni egy séftanfolyamra, de nem tudom, hogy összejön-e, mert nagyon drága és most nem futja rá" - mondta el.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.