Sztárban sztár Horváth Charlie Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Charlie-nak nagyon tetszett Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban, ahol az énekes az Az légy, aki vagy című dalt adta elő. A zenész szerdán reggel a TV2 Mokkájában ennek hangot is adott. 

Mokka szerdai adásának vendége Király Viktor volt, az élő adásban pedig Charlie is megszólalt: telefonon mondta el a véleményét Viktor produkciójáról.

"Megítélni dolgokat nagyon-nagyon nehéz, egyet mondhatok: ez a család tehetséges, szupertehetséges! Megtanulni ezt a szakmát nem lehet, lenyűgözött a produkció!" - nyilatkozott Charlie, amelynek hallatán Viktor teljesen elérzékenyült.

Charlie elmondta, határozott véleménye van arról, kinek kellene megnyernie a Sztárban Sztár idei szériáját. "Kívánom Viktornak, hogy a végén ő nyerjen! Az nekem is jó lenne!" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.