Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültek

Forrás: Youtube -
békülés Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők.

Oszter Sándor és lánya között hosszú ideje dúl a harc, Alexandra párválasztása volt az, amit nem nézett jó szemmel a színész. Rengeteget vitatkoztak, végül odáig fajult a helyzet, hogy inkább nem is beszélgettek egymással, csak olykor a Facebookon üzengettek nyilvánosan. Talán egyikük sem remélte, hogy kapcsolatuk valaha rendeződni fog, de úgy tűnik, mégis van rá esély.

Oszter Sándor kibékült lányával Forrás: Youtube

"

ha minden jól alakul, akkor nemsokára el is jönnek hozzánk Diósjenőre az unokámmal, Hunorral.

Blikknek

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen

Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.