Sztárok, akik különös dolgok miatt kerültek börtönbe

Forrás: Hutchen Sheriff's Dept. -
börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy egyes hírességek milyen furcsa okok miatt kerültek rács mögé. Pedig bőven akadnak érdekességek. 

Wesley Snipes

Sosem gondoltuk volna, hogy az igazán jól kereső embereknek problémát jelent az olyan alapvető dolgok kifizetése, mint az adó. Pedig Wesley Snipes azért került börtönbe, mert nem volt kedve kifizetni a ráeső összeget, inkább megpróbálta elcsalni azt. De végül nem sikerült, hiszen ő sem lehet mindenben olyan penge, így 2010-ben lecsukták, és 3 évig ücsöröghetett a rácsok mögött.

Wesley Snipes adócsalás miatt jutott a rácsok mögé Forrás: Hutchen Sheriff's Dept.

Tim Allen

Ki hinné, hogy a híres Télapunak is vannak olyan sötét foltok a múltjában, amelyekre nem igazán büszke. Pedig mint kiderült, fiatal korában, a főiskolai évek alatt szívesen kereskedett kábítószerrel, egész pontosan kokainnal. Sőt, nem csak terjesztette, hanem fogyasztotta is, ám egyszer egy reptéren lekapcsolták, és 2 év 4 hónap börtönbüntetést kapott.

Tim Allen kokain dílerkedés miatt került a hűvösre Forrás: Kalamazoo Sheriff'S Dept.

Martha Stewart

A 76 éves üzletasszony egy nagyon sokoldalú személy. Találkozhattunk vele életmódmagazinokban, rádiós és tévés műsorokban, valamint mozifilmekben is. Ünnepelt sztár volt nagyon sokáig, egészen 2003-ig, amikor perbe fogták bennfentes tőzsdei kereskedelemért. Hosszas huzavona után végül 5 hónap börtönre, majd további háziőrizetre ítélték.

Martha Stewart-ot bennfentes tőzsdei kereskedelem vádjával ítélte el a bíróság Forrás: AFP/Don Emmert

Lil' Kim

Hétköznapi nevén Kimberly Denis Jones, aki egy viszonylag híres hip-hop előadónak számít. Rengeteg albumot adott ki és több toplistás dal is fűződik a nevéhez, ám sajnos nem csak a sikerei miatt emlegették. 2006-ban ugyanis 10 hónapot kapott, amiért hamisan tanúskodott. Egy bűnügybe keveredett néhány barátja, de Lil'Kim azt állította, hogy az érintett személyek nem is voltak jelen a bűncselekmény helyszínén az adott időpontban. Egy kamerafelvétel azonban bizonyította, hogy az előadó hazudott.

Lil' Kim hamis tanúzás miatt csücsült Forrás: Teaneck police

Jamie Waylett

Bizonyára többen is emlékszünk még a Harry Potter filmek egyik szereplőjére, aki Draco Malfoy egyik barátját alakította. A duci, esetlennek tűnő karakter azonban a való életben egyáltalán nem ennyire féltenivaló. 2009-ben marihuána birtoklásért tartóztatták le, 22 éves korában pedig a londoni zavargásokban való részvételért került a hűvösre.

Jamie Waylett-et több ízben is elítélte már a bíróság Forrás: AFP/Shaun Curry

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.