Pintér Tibor 40 milliós adósságot halmozott fel a Nemzeti Lovas Színház új épületével

Forrás: Édes Élet -
Pintér Tibor adósság Nemzeti Lovas Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor szívügye a Nemzeti Lovas Színház, és hogy a nézők gyönyörű látványt kapjanak, megálmodott egy fantasztikus épületet: a beruházással azonban 30-40 millió mínusz keletkezett a színház költségvetésében.

Pintér Tibor minden percét a lovas színház tökéletesítésével tölti, hiszen ő álmodta és alapította meg hazánkban az első ilyen színházat. Nem csoda, ha a színész mindent elkövet azért, hogy minél sikeresebb legyen a teátrum, ezért fogott bele az új helyszín kialakíttatásába is. Ez azonban nagyon megterhelte a színház költségvetését: úgy 40 millió forintnyi mínusz keletkezett.

40 millió mínuszban van Tenya színháza Forrás: Édes Élet

30-40 millió forintnyi mínusz keletkezett,

Lokálnakkopaszságával sokkolta a rajongóit

Hujber Feri bántalmazhatta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-hujber-feri-bantalmazhatta-feleseget.htmlA Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik. TV + SztárokOrigoÚj műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20171019-uj-musort-kap-a-tv2-nel-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. TV + Sztárok--Kulcsszereplő, Maja távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kulcsszereplo-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.TV + Sztárok--Egy parkban akarták fényes nappal kirabolni Völgyi Zsuzsit http://www.life.hu/sztarok/20171019-megprobaltak-kirabolni-volgyi-zsuzsit.htmlVölgyi Zsuzsit fényes nappal akarták kirabolni egy parkban, de az énekesnő szerencsére még időben kapcsolt. TV + SztárokOrigoSarka Kata egy oroszlánnal pózolt: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-pozol-egy-oroszlannal-sarka-kata.htmlSarka Kata egy különleges fotót mutatott a közösségi oldalán: egy igazi vadmacskával pózolt. TV + SztárokOrigoEdzőtermi videót posztolt Majka http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-gyur-az-edzoteremben-majka.htmlKülönleges videóban részesítette a követőit Majka: megmutatta, hogyan szokott edzeni a teremben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.