Új műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
TV2 Liptai Claudia műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. 

Appra Magyar! címmel indul új műsor a TV2-n, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A hírt nemrég jelentette be a TV2 Média Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója, Zájer Attila, a Big Picture 2018 című, Budapesten zajló tévés szakmai konferencián.

Liptai Claudia lesz az Appra Magyar! műsorvezetője Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Ez egy interaktív műsor lesz, amelyben a nézők a TV2 applikáció segítségével különböző kérdések kapcsán szavazhatnak, és véleményt is alkothatnak. A stúdióban pedig hírességek fognak ülni, akiknek azt kell majd kitalálniuk, hogy mely válaszlehetőségre érkezett a legtöbb szavazat.

Ha minden a terv szerint halad, a műsor novemberben fog tévéképernyőkre kerülni. Zájer Attila azt is elárulta, hogy november 7-től lesz látható az Ázsia Expressz című produkció friss szériája is. Az Ördög Nóra által vezetett műsor lényege, hogy a játékosoknak napi egy dollárból kell átvészelniük az adott napot, ami igen nehéz feladatnak tűnik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.