Balázs Klári miatt nem vesz részt a Táncdalfesztivál nevű buliban Korda György

Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018 január 13-án lesz, és máris az év koncertshow-jaként hirdetik az 50 éves a Táncdalfesztivál elnevezésű bulit, ahol olyan nagy nevek vesznek részt, és adják elő a régi fesztiválok slágereit, mint Zalatnay Sarolta, Koós János, Soltész Rezső stb... A névsorból azonban hiányzik Korda György neve, aki azt is elárulta, hogy mi az oka ennek. 

"Muszáj megjegyeznem, hogy ez a sokadik ilyen fesztivál, és egyiken sem vettem részt. Nem mintha nem lennék boldog, hogy anno ezeken a rendezvényeken részt vettem. Sőt óriási sikert hoztak nekem, a dalaim pedig örökzöldek lettek. Igaz, hogy egyik sem kapott díjat, viszont háromszor elnyertem a legjobb előadónak járó elismerést és háromszor a közönségdíjat (...) Figyelembe kell vennem, hogy van egy duettpartnerem: Balázs Klári. Mivel ő fiatalabb, ezeken a fesztiválokon még nem vett részt" - indokolta távolmaradását az énekes, egy másik nyomós érvvel kiegészítve.

Forrás: InterCom

Dobó Kata a Korhatáros szerelemről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-dobo-kata-a-korhataros-szerelemrol-meselt-video.htmlDobó Kata is szerepel a Korhatáros szerelem című filmben. Szerepéről és karakeréről mesélt.TV + Sztárok--Képtelen beosztani a pénzét Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-keptelen-beosztani-a-fizeteset-madai-vivien.htmlNem bánik túl jól a pénzzel Mádai Vivien, mint mondja, a családban a férje az, aki tud spórolni. TV + Sztárok--Verseny a rajongókért: Mága Zoltán megelőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171120-maga-zoltan-megelozte-kasza-tibit.htmlOlyan változás történt a közösségi oldalon, amire talán senki nem számított: Mága Zoltán Facebook rajongó tábora akkorára nőtt, hogy még Kasza Tibit is megelőzte. TV + SztárokOrigoFelismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-meghan-markle-karrierjet-lottonyeremenynek-koszonheti.htmlMeghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét! TV + Sztárok--Harrison Ford egy autóbaleset helyszínén segédkezett: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171120-autobaleset-helyszinen-segedkezett-harrison-ford.htmlÚgy tűnik a híres színész nem csak eljátszani tudja a talpig férfit, hanem a valódi életben is az. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.