segítségnyújtás színész Harrison Ford hős autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a híres színész nem csak eljátszani tudja a talpig férfit, hanem a valódi életben is az. 

Harrison Ford nem csak Han Solo vagy Indiana Jones szerepében képes megtestesíteni a hőst, hanem olyan helyzetekben is, amelyeket a való élet szül. Hiszen nemrég egy autóbaleset helyszínén kapták lencsevégre, és a hírek szerint igen segítőkészen viselkedett.

A 75 éves híresség nagyon hősiesen viselkedett Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Tmz/Mega

Kaliforniában autózott a a 75 éves sztár, mikor az előtte haladó autó sofőrje hirtelen elvesztette az uralmát a járműve felett, lesodródott az útról, majd egy árokba zuhant. A színész azonnal félreállt, és a bajba jutott nő segítségére sietett, aki szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Mindenki el volt képedve, mikor meglátták az autó mellett ácsorgó világsztárt Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Tmz/Mega

Többen is a nő segítségére siettek, és mind azt nyilatkozták, hogy Harrison Ford rendkívül jószívű és együttműködő viselkedést tanusított. - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.