Ázsia Expressz Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóra és családja Laoszban Luang Prabangban jártak. Hosszú utazás után foglalták el "új otthonukat", amit vlogjukban meg is mutattak. 

„Bár hogy milyen szép ez a város, azt csak másnap tudjuk meg, tekintve hogy késő este érkezünk - laza 15 órás zötykölődés után..." - mesélte Nánási Pál, majd a nap végén megmutatták újabb, mindennel felszerelt otthonunkat.

Csere az X-Faktor élén: Ricco és Claudia megelőzte a Facebookon Serena Rigaccithttp://www.life.hu/sztarok/20171121-ricco-es-claudia-megelozte-a-facebookon-serena-rigaccit.htmlAz X-Faktor versenyzői közül hetek óta Serena Rigacci vezet, már ami a Facebook-rajongókat illeti. Elsőségét azonban nem tudta végig megőrizni, az idei évadban először ugyanis megelőzte őt Ricco és Claudia párosa. Vajon ők maradnak az első helyen? TV + SztárokOrigoÉlő adásban lett rosszul Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-elo-adasban-lett-rosszul-a-varandos-szabo-zsofi.htmlMiután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. TV + SztárokOrigoKerón röhögtek az ATV #Bochkor című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-keron-rohogtek-az-atv-bochkor-cimu-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. TV + Sztárok--A gasztroműsorokról beszélgettek a #Bochkorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-gasztromusorokrol-beszelgettek-a-bochkorban-az-atv-n.htmlAz ATV #Bochkor műsorában a gasztroműsorok sikeréről beszélgettek a meghívottak. TV + SztárokOrigoKarafiáth Orsolya bevallotta, hogy üldözött szerelmével nős férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-karafiath-orsolya-uldozott-szerelmevel-nos-ferfiakat.htmlKarafiáth Orsolya a lehető legőszintébben beszélt saját szabálytalan személyiségéről, a Story Tv Arckép című adásában. Az alkoholproblémáin túl a szerelmi élete is terítékre került, ami szintén nem mindennapi. Még nős férfiakat is üldözött, ugyan, csak szerelmes verseivel... TV + SztárokOrigoFiókban őrzi eljegyzési gyűrűjét Cinthya Dictator - Ezért nem hordjahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-fiokban-orzi-eljegyzesi-gyurujet-cinthya-dictator.htmlAnnak ellenére, hogy egyszer már eljegyezték egymást, egyelőre várnak az újabb lánykéréssel Cinthya Dictatorék. Ha egyszer újra sor kerül rá, párjának, Varga Viktornak új gyűrűt kell vennie, a régi ugyanis csak a rosszra emlékezteti őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.