Csere az X-Faktor élén: Ricco és Claudia megelőzte a Facebookon Serena Rigaccit

X-Faktor Facebook Serena Rigacci Ricco és Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor versenyzői közül hetek óta Serena Rigacci vezet, már ami a Facebook-rajongókat illeti. Elsőségét azonban nem tudta végig megőrizni, az idei évadban először ugyanis megelőzte őt Ricco és Claudia párosa. Vajon ők maradnak az első helyen?

Hamarosan kiderül, hogy ki nyeri az X-Faktor idei szériájának főnyereményét, azt azonban már lehet sejteni, hogy kinek van nagyobb esélye, főként, ha figyelembe vesszük a versenyzők rajongótáborát. A Facebookon hetek óta építgetik az énekesek a bázisukat, az élen eddig stabilan Serena Riacci állt, de sajnos első helyét nem tudta végig megtartani.

Szombaton kiderül, hogy a Facebook-számok a valóságban is előnyt jelentenek-e Forrás: RTL Klub

Ugyan csak egy hajszálnyival, de megelőzte a versenyzőt Ricco és Claudia párosa. Az előbbi 17,7 ezer rajongóval rendelkezik, utóbiak pedig 17,8 ezer rajongóval. Ha a Facebookon kialakult erősorrendet nézzük, akkor

a verseny legkevésbé esélyes versenyzője Gulyás Roland

(6,4 ezer), aki mindvégig jócskán lemaradt a dobogóról, de Tóth Bettina kiesésével feljebb léphetett. A Facebook-toplista legnagyobb kérdése, hogy az ott kialakult sorrend és erőviszonyok mennyire jelennek meg a szombati szavazások során. Nemsokára kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.