Sebestyén Balázs reagált Kiss Ramóna vádjára

Forrás: Szabó Gábor/Origo, Instagram/Kiss Ramóna -
Puskás Peti Celeb vagyok, ments ki innen! Kiss Ramóna Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiányolják Sebestyén Balázst a rajongói a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ből. A műsorvezető most elárulta, milyen érzésekkel nézi a műsort úgy, hogy immár nem ő vezeti azt.

Kivételesen nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadát, a műsorvezető ugyanis nem tudta összeegyeztetni rádiós és tévés elfoglaltságait. Ugyanakkor már nem szomorkodik a kihagyott lehetőség miatt, beletörődött abba, hogy fiatalabb kollégái kapták a feladatot.

Ezt most így hozta az élet. Szerettük volna, de nem jött össze. Szerintem jó a csapat, a celebek nagyon szórakoztatóak, Rami és Peti is mindent elkövet, hogy jó műsort csináljanak. Én biztos nézni fogom, és drukkolok továbbra is. Ismerem a hidat, amin átmentek, ott sétáltunk mi is Janival, ismerem a tábor minden zegzugát, mindent, de azt hiszem, már túl vagyok azon, hogy nem mi vagyunk ott" – mesélte Balázs a Borsnak.

Kiss Ramóna és Puskás Peti Sebestyén Balázsék nyomdokaiba lépett Fotó: Polyák Attila - Origo

Kiss Ramóna azonban a műsorban poénosan elkezdte piszkálni elődjét.

„Janitól kaptunk egy sms-t a műsor előtt, Balázs ezt nem tette meg. Ő gyűlöl minket. Neki azért hiányzik ez, és azt sem tudja, kik vagyunk" – mondta a műsorban.

Sebestyén Balázs reagált Kiss Ramóna vádjára Forrás: Szabó Gábor/Origo, Instagram/Kiss Ramóna

Erre reagálva Balázs kifejtette, hogy nézte a műsort, nevetett Rami poénján és igenis küldött smst a műsor főszerkesztőjének. Mint mondja, nagyon drukkol nekik, és tudja, hogy nagy falat ez a két fiatal műsorvezetőnek, de reméli, hogy idővel elnyerik majd a nézők szeretetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.