Takács Nikolas nem fizette be a számláját, kikapcsolták a szolgáltatást

Forrás: Takács Nikolas -
szolgáltatás Takács Nikolas fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas nem fizetett be egy internetszámlát, ami miatt kikapcsolták a szolgáltatást. Hiába fizet mindent rendszeresen, egyetlen botlás miatt nagy bosszúság érte, ennek hangot is adott közösségi oldalán.

"Nonszensz...
Az év folyamán valamelyik hónapban nem jut el hozzám egy csekk. Mindegyik hónap bevan fizetve az utolsó is valahogy egy kimaradt...
Majd leáll az internet itthon. Szórakozok vele, ki be kapcsolom, áramtalanítom semmi.
Majd rámegy sok próbálkozásom arra hogy végre elérjem telefonon a segítséget. Ott elmondják h az egyik hónap nem lett befizetve és korlátozták a szolgáltatást. Jah dejó, és erröl értesítöt esetleg? Egy figyelmeztetést? Sajnos elöfordul h elakad útközben..." - kezdte posztjában az énekes.

Takács Nikolas kiakadt Forrás: Takács Nikolas

A nagyobb baj az volt, hogy a behajtási osztályra küldték már az ügyét, ami miatt büntetést is felszámoltak a visszakapcsoláshoz. Nikolas nagyon kiakadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.