Tomán Szabina elárulta születendő babája nemét

Forrás: Toman Diet -
baba terhesség válás Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár végén derült ki, hogy gyermeket vár új párjától Árpa Attila exe, Tomán Szabina. A modell most elárulta, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Több mint egy éve jelentette be válását Tomán Szabina és Árpa Attila, azóta pedig mindketten új párra találtak. A gyönyörű modell ráadásul újra babát vár, immár a hetedik hónapban jár. Mint mondja, nagylánya már alig várja a kicsi érkezését.

„Amira, a nagylányom már nagyon-nagyon várja a kistesó érkezését. Sőt, úgy fogalmazott valamelyik nap, hogy neki még soha az életében nem telt ilyen röviden egy nap, egy hét, számol vissza, hogy mikor érkezik a kistesó. Nagyon kiveszi a részét, ott szokott lenni az ultrahangvizsgálatokon, ő választotta a nevet, tehát nagyon fontos szerepet játszik már most kishúga életében" – árulta el a TV2-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.