Michael Schumacher Mick Schumacher autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolgot osztott meg a követőivel Mick Schumacher: hatalmas dolgot ért el. 

Ahogy azt már megírtuk, Michael Schumacher 2013-as síbalesete nem csak a családját, hanem az egész világot megrázta. Ugyan az állapotáról szinte semmit sem tudunk, mégis mindenki reménykedik és bizakodik még mindig, hogy az autóversenyző egyszer újra a régi önmaga lesz.

A 18 éves Mick Schumacher azonban most egy örömhírt osztott meg a közösségi oldalán a követőivel. Elárulta, hogy a Keep Fighting Alapítvány eljutott az első évfordulójához, ráadásul idő közben bejegyzett jótékonysági szervezet lett belőle.

A fiatal autóversenyző elmesélte, hogy az elmúlt években a rengeteg rossz hír ellenére nagyon sok pozitív energiát kapott a családja a világtól, ezt szeretnék az alapítvány segítségével továbbítani azoknak, akiknek szintén szükségük lenne rá.

A fiatal férfi által kirakott Instagram poszt már több, mint 10.000 kedvelésnél jár, és rengeteg elismerő hozzászólás is érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.