Kóbor János Benkő László állapotáról nyilatkozott

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János Omega Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega együttes énekese, Kóbor János elárulta, hogyan érzi magát kollégája, a novemberben komoly műtéten átesett Benkő László.

Kóbor János családjával a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol elmesélte, hogyan is zajlik náluk az ünnepi készülődés. Az énekes elmondta azt is, hogy ez egy nagyon mozgalmas időszak a számukra, hiszen karácsony előtt is rengeteget koncerteznek és az ünnep után 2 nappal újra színpadra kell állniuk. Ennek ellenére nem bánja, hogy ennyi dolguk van, és állítólag a felkészülés is jól halad. Mint mondja, szerencsére már kollégája, Benkő László is jól van.

Úgy érzem, jól állunk, és hál' Istennek Benkő Laci is rendben van. Veszekedni is szokott, már mindent csinál..." - mesélte nevetve Kóbor János.

Mint ismeretes, Benkő Lászlónál nyáron diagnosztizáltak rákot, majd a kemoterápiás kezelések után novemberben megműtötték. A zenész az operáció után megkönnyebbülten nyilatkozta azt, hogy újra szabadnak érzi magát.

Felismerhetetlenné vált Árpa Attila - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-felismerhetetlenne-valt-arpa-attila-foto.htmlNagyjából 20 évet öregedett egy szerep kedvéért Árpa Attila. A színész szakállat és bajuszt is növesztett. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: 18 évesen abortusza volt Luxus Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171221-18-evesen-abortusza-volt-luxus-viviennek.htmlA Feleségek luxuskivitelben az elmúlt évek egyik legmegosztóbb műsora. A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége. A VIASAT3 műsorában őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is. TV + Sztárok--Ezért nem mehetett Verrasztó Dávid és Kozma Dominik a dzsungelbehttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ezert-nem-mehetett-verraszto-david-es-kozma-dominik-uszo-a-dzsungelbe.htmlA hírek szerint klubjaik nem engedélyezték a két ismert úszó, Kozma Dominik és Verrasztó Dávid szereplését a Celeb vagyok...! című műsorban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Kardashian-család evolúciója közös karácsonyi fotókon - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-a-kardashian-csalad-evolucioja-kozos-karacsonyi-fotokon-galeria.htmlAhogyan megszokhattuk, természetesen ebben az évben sem maradunk Kardashianék karácsonyi üdvözlőlapja nélkül, de amíg várakozunk a 2017-es közös családi fotóra, idézzük fel a régi képeket! TV + Sztárok--Berki Krisztián börtönt is kaphat lánya meztelen videója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-berki-krisztian-bortont-is-kaphat-lanya-nati-meztelen-videoja-miatt.htmlBerki Krisztián akár börtönbüntetést is kaphat azért, mert egy saját maga által készített Facebook videón kislánya is feltűnik hiányos öltözetben. TV + SztárokOrigoÚjabb fotókat mutatott kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ujabb-fotokat-mutatott-kisfiarol-benjaminrol-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán végre a Facebookon is megmutatta háromhónapos gyermekük, Benjámin fotóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.