Otthagyná a médiát? Meglepő nyilatkozatot tett Baukó Éva

média Baukó Éva karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva elárulta, ha megtalálná azt a dolgot az életben, ami igazán érdekli, akkor lehet, hogy otthagyná a média világát.

Baukó Éva, aki tavaly hatalmas botrányt robbantott ki azzal, hogy megvádolta Havas Henriket szexuális zaklatással, a FEM3 Café vendége volt, ahol elmesélte, mik a jövőbeli tervei, hogyan képzeli el magát néhány év múlva.

Van egy barátom, aki azt mondta nekem karácsonykor, hogy nekem soha az életben nem lesz normális párkapcsolatom, mivel ismert vagyok, van ez a botrányhősnő titulusom, félnek tőlem a pasik. Maximum addig, hogy néhány hónapig együtt legyünk, de lehet, hogy nem vállalnának fel. Az emberek azt az énemet látják, amit a tévében láttak a műsorok által, de én abszolút nem az az ember vagyok. Akik beszélgetnek velem és megismernek, teljesen meglepődnek." – mondta Baukó Éva, majd elárulta, szeretne egyszer gyereket és családot.

Szóba került továbbá a karrier is, az egykori villalakó továbbra is a médiában szeretne dolgozni, ugyanakkor szívesen kipróbálna mást is.

Szeretném azt, hogy a médiában sok munkám legyen, de ha lenne olyan dolog, amit szívesen csinálnék, akkor kivonulnék, mert ez a kereskedelmi tévézés már túl sok, 10 éve benne vagyok. Kézügyességem sajnos nincs, a média területe továbbra is érdekel, esetleg a reklám, a marketing, a fotózás... Mindenképp ezen a területen szeretnék maradni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.