Otrombának tartja a melltartókat Kelemen Anna: videó!

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna -
mell melltartó Kelemen Anna szilikonmell vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna legújabb vlogbejegyzése ismét egy fontos témát boncolgat: górcső alá került a melltartóviselés. 

Kelemen Anna vásárolt magának néhány melltartót, de nem azért, mert hordani szeretné őket, hanem azért, hogy megmutathassa a követőinek, miért is utálja ezeket a szép fehérneműket annyira. Elmondása szerint teljesen leszorítja a melleket, nem hagyja őket lélegezni, gátolja a nőket a szabadságukban.

"Be vannak bugyolálva ebbe a műszálas valamibe, és nem elég a hónaljszag ellen küzdeni: pállott mell a szexi melltartóban" - hüledezik a szőke híresség.

Kelemen Anna nem tudja elviselni a melltartókat Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

Azt külön nem tartja igazságosnak, ha egy nő olyan melltartót vesz fel, amiben nagyobbnak tűnnek a cicijei:

"18 éves koromban, a tapasztalataim alapján elhatároztam, hogy nekem szilikon mellem lesz. Lyukas óráimon kiszámoltam, hogy sokkal gazdasásogabb, mint az otrombamellű barátnőimnek a melltartóját elnézve arra költeni.(...) Amikor valaki berak egy ilyen triplaszivacsos push up melltartót, és nyakba köti a nem létező melleit, azt nagyon durvának tartom. És örök sebet ejt a férfi társainkon. Ők sem csapnak be minket azzal, hogy kitömik odalent".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.