Stadler József összes holmiját egy butikba hajigálták: megalázó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál Holmi Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stadler József ruháival nem tudtak mit kezdeni a hozzátartozói, ezért egy üres üzlethelyiségbe vitték az összeset: sokak szerint ez megalázó. 

Stadler József könyvének dedikálásán kapott agyvérzést. Egyszer csak rosszul lett, és leesett a székről. Az akasztói vállalkozót azonnal kórházba szállították, de sajnos valamivel kevesebb mint két héttel agyvérzése után elhunyt. Az egykor rengeteg pénzzel rendelkező üzletember után nem sok minden maradt hátra, de a Ripost szerint ezt sem kezelik megfelelően Stadler örökösei: minden egy elhagyatott üzlethelyiségben hever szanaszét.

Stadler József ruhái egy üzlethelyiségben hevernek szanaszét Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Akasztón található butikban lévő tárgyakat az utcáról is látni, hiszen a helyiség falai üvegből vannak. A lap állítása szerint az üzletember ruhái, és személyes tárgyai egymás hegyén-hátán hevernek.

bárki nézegetheti Jóska holmijait... Nagyon megalázó ez a helyzet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.