gyilkosság Novozánszki Fanni pénz VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz.

A Blikknek egy informátor elárulta, hogy Fanni eltűnése után, a helyszínelés során a rendőrök több millió forint készpénzt találtak a lány lakásában. Elmondta, úgy tudja, a férfi kölcsönkért Fannitól, aki először igent mondott, majd valamiért meggondolhatta magát. Arról is beszélt, hogy Fannit az eltűnése előtti pár napban valaki hívogatta, amire a fiatal lány ingerülten reagált, s arra kérte a titokzatos hívót, hogy ne zaklassa tovább, felejtse el őt.

"Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy miért. Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj" - mesélte a napilapnak Fanni édesanyja.

"Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett" - mondta dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

Sok tízmillió forint pihenhet a meggyilkolt VV Fanni számlájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-sok-tizmillio-forint-pihenhet-a-meggyilkolt-vv-fanni-szamlajan-ennyit-kereshetett.htmlEgykori kolléganője szerint sok-sok tízmillió forint pihenhet valahol egy számlán, vagy széfben, amit az elmúlt pár évben keresett meg a testével VV Fanni. TV + Sztárok--Négy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-negy-napon-at-autozott-vv-novozanszky-fanni-holttestevel-gyilkosa.htmlA legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését. TV + SztárokOrigoÁllítják: Hosszú Katinka nem akar a továbbiakban Shane Tusuppal edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20180106-hosszu-katinka-nem-akar-a-tovabbiakban-shane-tusuppal-edzeni.htmlAz utóbbi hetek egyik vezető híre Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága. Úgy tudni, az úszónő már novemberbn elköltözött otthonról, most pedig arról olvasni, nem szeretne a továbbiakban együtt dolgozni Tusuppal.TV + Sztárok--Élő adásban esett le a szoknya a nőimitátorról, Courtney Actről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-elo-adasban-esett-le-a-szoknya-a-noimitatorrol.htmlNem mindennapi jelenetnek voltak szemtanúi a UK Celebrity Big Brother nézői péntek este.TV + SztárokOrigoHarley Davidsonon feszít szexi fehérneműben Cicciolina (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-harley-davidsonon-feszit-szexi-fehernemube-cicciolina.htmlCicciolina mindig is tudta, mitől döglik a légy, és ez ma sincs másképp. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági retteg exétől, VV Lóritólhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-sebestyen-agi-retteg-exetol-vv-loritol-aki-zaklatja.htmlNem tartott sokáig VV Lórinak és Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginak a kapcsolata. A ValóVilág-szereplő azonban nem tudja elfogadni a szakítás tényét, a nő szinte retteg volt párjától, aki folyamatosan zaklatja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.