Sebestyén Ági retteg exétől, VV Lóritól

VV Lóri Sebestyén Ágnes Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartott sokáig VV Lórinak és Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginak a kapcsolata. A ValóVilág-szereplő azonban nem tudja elfogadni a szakítás tényét, a nő szinte retteg volt párjától, aki folyamatosan zaklatja. 

"A kapcsolatunk alatt az volt a gond, hogy gyerekesnek tartottam, de most már infantilisan viselkedik, és kezdek félni tőle. Utoljára még együtt vacsoráztunk, de már ott is elmondtam neki, hogy vége. Nemrég megfenyegetett egy üzenetben, hogy ha nem fogadom vissza, akkor stílust vált, és megmutatja, milyen, ha bekeményít" - mesélte a Blikknek Ági, aki már azt kívánja, bár soha ne ismerte volna meg a férfit.

"Ijesztő, nem merek egyedül maradni. Ott tartok, hogy ha nem hagy fel ezzel, akkor a rendőrséghez fordulok, mert ez már tényleg sok!" - tette hozzá.

"Már bánom azt, ahogy viselkedtem. Szeretem Ágit, és sajnálom, ha megbántottam őt" – nyilatkozta a lapnak az egykori villalakó, aki a barátai szerint is zavartan viselkedik mostanában.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.