Kellemetlen helyzetbe kerülhet Shane Tusup, ha új életet szeretne kezdeni

házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusupnak bizonyára eszébe sem jutott, hogy szakíthantak Katinkával, amikor a tetovlásait készíttette. Közös munkájuk minden jelentősebb pillanatát a bőrére varratta az edző.

A 29 éves Shane Tusup teste tele van olyan tetoválásokkal, ami a Hosszú Katinkával kötött házasságához és a közös eredményeikhez köhető. De mi lesz ezekkel a motívumokkal akkor, ha nem békülnek ki?

"A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb" - mondta még korábban Tusup a Blikknek. Ezen kívül a karján díszeleg még Katinka 2015-ös kazanyi és 2016-os riói világrekordja. Bal bicepszén Katka becenevét és közös márkanevüket hirdeti edző. Ezek a varrások pedig kellemetlenek lehetnek, ha egy végeleges szakítás után Tusup tovább szeretne lépni.

Fantasztikus, hogy megoszthatom Veletek a nagy hírt: márciusban elindul a Learn to Swim program, az Iron Aquatics úszásoktatása a Duna Aréna tanmedencéjében. Igazi álom válik most valóra, hiszen mióta hazaköltöztünk Magyarországra, folyamatosan tervezgettük egy olyan úszóiskola elindítását, ahol korosztályra való tekintet nélkül taníthatjuk az embereket úszni. Tavaly szeptemberben, az Iron Aquatics versenyszakosztályának elindításakor elszomorító volt szembesülni azzal, hogy tehetséges gyerekek óriási erőfeszítések ellenére sem tudták megmutatni, hogy mire képesek. Önhibájukon kívül számtalan rossz berögződéssel, technikai hiányossággal küzdöttek annak ellenére, hogy voltak közülük, akik már 4-5 éve úsztak. Ezek a problémák mind elkerülhetők lettek volna, ha az edzőjük nem bevételi forrásként, hanem tanítványként tekintettek volna rájuk. Amióta hazaköltöztünk Magyarországra, tenni akarunk valamit a magyar úszósportért, és azt hiszem, ennek a legmegfelelőbb módja az, ha az ember a jövő nemzedékének fejlesztésére fordítja a figyelmet. Élethosszig tartó élményt, a sport szeretetét akarjuk adni a Learn to Swim programban úszni vágyóknak, amit a személyes képességek és igények előtérbe helyezésével teszünk. A sportolás sok mindenre megtanít, egyfajta életformává válhat, ezért az egyik legfőbb célunk a programmal, hogy megtanítsuk a kemény munka örömét az utánunk következő generációnak. A szülőkkel való kapcsolat számunkra kiemelten fontos, ezért olyan online kritériumrendszert dolgoztunk ki, ahol a gyermek fejlődése pontosan nyomon követhető. Hosszú távon gondolkodunk, ezért a Learn to Swim program a megszokottól eltérően háromhónapos tanfolyam, ahol a hangsúly az egyéni képességek fejlesztésén és a személyes igényeken van. A Learn 2 Swim program szintfelmérő alkalmaira március 8., szerdától, korhatárra való tekintet nélkül lehet regisztrálni, az Iron Aquatics honlapján, a www.ironaquatics.hu/page/learn-to-swim oldalon. Várunk mindannyiótokat szeretettel március 8-27-ig az ingyenes szintfelmérő alkalmakon!

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,


A Blikk megkérdezett egy szakembert, hogy milyen módon szabaulhat meg Tusup a tetoválásaitól:
"Kétféle megoldás létezik. Van az úgynevezett lézeres eltávolítás, ám ez nagyon hosszadalmas művelet, többször is el kell végezni, mire teljesen kifakul a varrás, ha egyáltalán sikerül. Ezenkívül fedőtetkót is lehet készíteni, hiszen már nagyon jó festékek vannak, amelyek elrejtik a korábbi felületet. Ennek az a hátránya, hogy muszáj alaposan átgondolni, mi kerüljön fel, mert nem lehet nagyon árnyékolt, levegős a rajz, elég tömörnek kell lennie, ráadásul ezt már szinte képtelenség újra eltüntetni" - mondta a Való Világból ismert tetoválóművész, Elvis.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.