Bajban van Curtis: félmilliót követel tőle egykori rajongója

Forrás: Instagram/Curtis -
pénz tartozás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis, azaz Széki Attila egyik isermőse azt állítja, hogy a zenész 500.000 forinttal tartozik neki. A rapper viszont azt állítja, hogy a pénzt ajándékba kapta.

Dániel, Curtis rajongója még áprilisban adott kölcsön a rappernek fél millió forintot videoklip forgatásra. Erről azonban nem írtak papírt.

"Másfél éve ismerem Attilát. Szerettem a zenéjét, megkerestem, így lettünk jóban. Bulizni jártunk, bemutatott a barátainak, a bizalmába fogadott. Aztán egyszer azt mondta nekem, hogy készít egy klipet, amire befizetett kétmillió forintot, de szüksége lenne még 500 ezerre. Volt spórolt pénzem, és odaadtam neki. Ő leszámolta a készpénzt egy edzőteremben, és megígérte, hogy egy hónap múlva vissza is adja" - mondta a férfi, akit állítása szerint azóta is hiteget Curtis, hogy mikor adja meg a pénzt.

"Mindig csak ígért. Volt, hogy azt mondta, találkozzunk egy étteremben, én meg ott vártam rá órákat. Írtam neki, hívtam őt, mire nagy nehezen annyit válaszolt, hogy neki is tartoznak, épp az egyik kintlévőségét hajtja be, és azonnal hozza nekem a pénzt. Másnap persze azt mondta, hogy nem kapta meg a pénzét. Utazgat, nyaralni megy a tengerhez, és azt próbálja elhitetni velem, hogy nincs pénze" - meséli a Svájcban élő Dániel.

Curtis tartozik egyik rajongójának Forrás: Instagram/Curtis

A Blikk megkereste a zenészt is, aki nem tagadott:
"Elismerem, valóban kaptam félmillió forintot egy sráctól, de nem kölcsön, hanem segítségként, klipkészítésre. Ebben nincs semmi meglepő, többször előfordult már, hogy aki szereti a zenémet, adott a forgatások idejére sportautót, helyiséget vagy akár pénzt is. Aztán egy idő után üzeneteket kezdett küldözgetni, hogy a barátnője lenyúlta, és annyi pénze sem maradt, hogy a számláit befizesse, ezért visszakérné az összeget. Közben én is megszorultam, tartoztak nekem, így nem volt lehetőségem azonnal visszaadni a pénzt, de arról szó sincs, hogy bujkáltam volna. Még a Budapest Parkban rendezett koncertünkre is küldtem neki két jegyet. Most visszakaptam a kintlévőségeim egy részét, úgyhogy február végéig átutalom neki a félmilliót. Ugyanakkor egy örök életre megtanultam, hogy rajongótól soha többet nem fogadok el ilyen segítséget."

Viaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-hamarosan-teljesen-leleplezodhet-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...TV + SztárokOrigoAgyrákban elhunyt Paul Young feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elhunyt-paul-young-felesege.htmlKét évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé. TV + Sztárok--Singh Viki összeköltözik szerelmével, Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-singh-viki-osszekoltozik-parjaval.htmlHihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek. TV + SztárokOrigoCseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTITörőcsik Mari végre hazatérhetett a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-torocsik-mari-hazaterhetett-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. TV + SztárokOrigoFrontálisan karamboloztak az Éjjel-nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-frontalisan-karamboloztak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja.htmlKét autó karambolozott frontálisan Pusztaszabolcson. Információink szerint az egyik kocsiban az Éjjel-Nappal Budapest több szereplője ült.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.