Kiderült, honnan kapta százmillióit Gáspár Győző

Forrás: Instagram/gaspargyozo -
nagymama örökség pénz Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta hangos a sajtó Gáspár Győző és a NAV botrányától. Nem telik egy úgy nap, hogy a showman ne bizonygatná az igazát, vagy követelné vissza a lefoglalt vagyonát.

Gáspár Győző vagyonát hónapokkal ezelőtt foglalta le a NAV, a sérelmeit pedig folyamatosan megosztja a közösségi oldalán. Legutóbb két napja posztolt az eljárásról, amit a NAV indított ellene:
"Van egy eljárás, amit ellenem elindított a NAV. Ebben az eljárásban próbálok védekezni, egyik védő másik védő, indítványokat próbálok előterjeszteni és egész egyszerűen nem hagyják. Nem hagyják, hogy válaszoljak, nem reagálnak semmit. Gyakorlatilag én jelenleg a NAV visszaélésszerű gyakorlatának az áldozata vagyok. Nem tudok, mit mondani. Elvisznek, tele teszik velem a médiát, azt mondjuk, hogy Gáspár Győző egy cigány bűnöző és ott rohadjon meg a börtönben, ahol van, ezt kommunikálják, majd ezt követően semmi. Ha én bármit kommunikálok a médiának, akkor nem tájékoztatom a sajtót, folyamatban lévő ügyekről nem nyilatkozhatom stb.. Akkor nem volt folyamatban az ügy, amikor engem elvittek? Akkor nem volt folyamatban az ügy, amikor 194 millió forintot lefoglalták? Érdekes módon azzal mégis tele verték a sajtót. Az megjelenhetett a médiában. De az, hogy 9 hónapon nyomom be az indítványokat, még az ügyészi utasítás ellenére sem bírálják el, ezt érdekes de senki nem kommentálja."

Gáspár Győző a nagymamájától örökölt milliókat Forrás: Instagram/gaspargyozo

Arról eddig azonban senki sem beszélt még, hogy honnan is vannak Győzikének százmilliói. A Ripost derítette ki, hogy a showman nagymamája volt az, aki unokájára hagyta a 196 millió forintot és a rengeteg aranyat. A Gáspár család minden tagja azt állítja, hogy amit Győzi kapott, az csak egy töredéke annak a vagyonnak, amit a nagymama felhalmozott élete során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.