Sebestyén Balázs állapotán múlik, elindul-e A Fal a tervezett időpontban

Forrás: RTL -
A fal RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélybe került A Fal forgatásának indulása a múlt héten vakbélgyulladással műtött Sebestyén Balázsállapota miatt.

Bár a műsorvezető már sokkal jobban van, az orvosai azt tanácsolták neki, hogy minél kevesebbet álljon, ám a forgatás 10 órás munkaidőt jelentene számára - írja a Blikk.

A Fal február ötödikétől lenne látható az RTL Klubon.

Forrás: RTL

Frontálisan karamboloztak az Éjjel-nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-frontalisan-karamboloztak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja.htmlKét autó karambolozott frontálisan Pusztaszabolcson. Információink szerint az egyik kocsiban az Éjjel-Nappal Budapest több szereplője ült.TV + Sztárok--Nemi erőszakkal vádolja David Copperfieldet egy korábbi tinimodellhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nemi-eroszakkal-vadolja-david-copperfieldet-egy-korabbi-tinimodel.htmlNemi erőszakkal vádolta meg David Copperfieldet egy nő, aki azt állítja, hogy az amerikai illuzionista elkábította és megerőszakolta őt az 1980-as évek végén.TV + Sztárok--Rettenetesen sovány Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-rettenetesen-sovany-cinthya-dictator-kommentek.htmlBár Cinthya Dictator soha nem a husisabb lányok táborát erősítette, most minden eddiginél vékonyabb, legalábbis optikailag mindenképpen. Legutóbbi fotójával a követőinél is kiverte a biztosítékot, persze, most is akadt, aki úgy látja, gyönyörű a lány. TV + Sztárok--Ashley Graham erotikus fotót posztolt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180120-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlAshley Graham fotóját közel félmillióan lájkolták. TV + Sztárok-- Schobert Norbi alsónadrág nélkül vezette oltár elé Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180126--schobert-norbi-alsonadrag-nelkul-vezette-oltar-ele-rubint-rekat-penzt-vagy-eveket.htmlMeglepetésesküvőt szervezett Norbinak a kismama Rubint Réka. Mivel nem tudta, hova érkezik,Norbi papucsban és rövidnadrágban érkezett meg a templomhoz, ám Réka mindenre fel volt készülve, hiszen az elegáns ruháról is gondoskodott... TV + Sztárok--Munkáról és magánéletről nyilatkozott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180120-munkarol-es-maganeletrol-nyilatkozott-liptai-claudia-musorvezeto.htmlMagánéletről, munkáról, sikerekről és családról adott interjút a BlikknekLiptai Claudia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.