Munkáról és magánéletről nyilatkozott Liptai Claudia

Forrás :Liptai Claudia/Instagram -
TV2 Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánéletről, munkáról, sikerekről és családról adott interjút a BlikknekLiptai Claudia. 

"Ahogy megkezdtem a szabad úszást, rögtön kerestem egy deszkát, hogy legyen mibe kapaszkodnom. Szeretek tartozni valahova. A saját magam feletti főnökség számomra ijesztő. Csak a deszkák közötti úszkálásra tudom rászánni magam, de az tényleg nagyon fontos volt, hogy ebben a keretben én határozhassam meg, hogy mikor, mennyit és mit" - nyilatkozta a szabadúszásról Claudia, és hozzátette: "Szinte mindent megkaptam a munka világában, de a párkapcsolati bázisom hiányos maradt. Amióta ez is teljes, képes vagyok arra, hogy magabiztosnak érezzem magam."

Forrás :Liptai Claudia/Instagram

Clau elmondta, az Appra magyar! forgatásait nagyon várta és nagyon élvezte, de néha komoly kihívás volt egyben tartani a társaságot: "Őszinte leszek! Volt olyan pillanat, amikor csak arra tudtam gondolni: „úristen, ti felnőtt emberek vagytok, és így viselkedtek?" Mintha nekik nem szóltak volna, hogy ez egy élő műsor. Szabályosan óvó néninek éreztem magam" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.