Viaszbaba: a színházi zaklatásokról nyilatkozott a szerető

Forrás: Mokka -
viaszbaba színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig minden a színházakban történt zaklatásokról szólt, eddig azonban a Viaszbaba nem nagyon nyilatkozott ebben a témában, pedig ő is bennfentesnek számított egykor a teátrumok világában. Most azonban megszólalt: azt állítja, semmi nem változott. 

A Viaszababa többnyire az ünnepelt magyar színésznő és szerelmének kapcsolatáról szól, de a színházak eddig eltitkolt világát is bemutatja a szerző. Olvashattuk, hogy őt magát is érte szexuális zaklatás egyetlen egyszer a színházban, és mint később megtudtuk, nem ő volt az egyetlen. Több színházi szakembert is vádoltak szexuális zaklatással, blogján a Viaszbaba ezzel kapcsolatban tett közzé egy újabb posztot.

A színházi világról nyilatkozott a Viaszbaba "Forrás: Mokka "

hiába a közvéleménnyel elhitetett "minden rendben van, felállunk a gyászból" elképzelés a teátrum részéről, semmi nem változott.

írta blogján

Kerényi Miklós Gábor és Marton Lászlo is belebetegedett a zaklatási botrányba


Hetekig szinte csak róluk beszélt az ország, először tagadtak, majd bocsánatot kértek, de színházaik búcsút intettek nekik. Marton Lászlótól a Vígszínház, míg Kerényitől az Operettszínház vált meg, miután kiderültek zaklatásos ügyeik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.