Pataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idején

"Forrás: MTI/Zih Zsolt " -
Edda feleség csajozás Pataky Attila zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza.

Pataky Attila, aki nemrég még a földönkívüliekről értekezett, nem titkolja, hogy mindig is odavolt a gyönyörű nőkért, és ez kölcsönös: együtteséért, az Eddáért is rengetegen rajonganak a szebbik nem képviselői közül. Most visszatekintve az elmúlt évtizedekre, az énekes azt mondja, nagyon büszke arra, hogy egy vidéki városból sikerült feltörniük.

Megmutattuk, hogy Miskolcról is lehet. Sokan nem hittek abban, hogy vidéki zenekarként bizonyítani tudunk, de az évek során budapesti zenekarrá avanzsálhattunk. Azt is bevallhatom, hogy igen, sokat csajoztunk annak idején, és a lányok hajszoltak a siker felé. Előttük is bizonyítanunk kellett. De természetesen nem csak nekik köszönhetjük a sikereinket, óriási kincs az is, hogy bár a négy zenészünk különböző időben érkezett, és különbözőek is vagyunk, mégis nagyszerűen létezünk együtt." – árulta el Pataky Attila a Borsnak, majd hozzátette, hiába a lányok rajongása, számára régóta a felesége az első. „Orsika hallja először a dalokat, valójában ő dönt mindenről. Egyek vagyunk, ez már régen kiderült, testben és lélekben is. Nélküle ez a lemez sem jöhetett volna létre, ahogy az arénás koncert sem."

Pataky Attila és felesége, Orsi Forrás: Pataky Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.