Combfixben, mély dekoltázzsal Valentin-napozott Kiszel Tünde: fotó

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
Kiszel Tünde dekoltázs Valentin-nap combfix Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde szexi szerelésben köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából: combfixben és kieső mellekkel pózolt.

Kiszel Tünde igyekezett boldoggá tenni a rajongói Valentin-napját, úgy döntött, hogy a legjobb, ha közzétesz magáról egy szexi képet. Combfixben, mélyen dekoltált fehérneműben pózolt, így akart örömet szerezni mindenkinek, és sikerült is: elámultak a rajongói, és nem győzték dicsérni a naptárdívát.

Kiszel Tünde szexizik az Instagramon Forrás: Instagram/Kiszel Tünde
  • Tünci, hogy lehetsz ilyen gyönyörű, egyszerűen elképesztő.
  • Bombázó, dögös és szexi istennő vagy Tünde.
  • Földiekkeljátszóégitünemény.
  • Szexi, nagyon csábító.
  • Csodás vagy, Művésznő! Az igazi Nő!

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timi szerelmes poszttal üzent Andy Vajnának: „Örökké szeretlek”http://www.life.hu/sztarok/20180215-vajna-timi-szerelmes-poszttal-uzent-andy-vajnanak-orokke-szeretlek.htmlVajna Timi a messzi távolból próbálja helyrehozni kapcsolatát, személyes találkozás híján szerelmes poszttal üzent drága Andyjének: "Örökké szeretlek" - írta Timi a közös képhez. TV + SztárokOrigoHosszú évekig egy férfiba volt szerelmes Schober Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-evekig-egy-ferfiba-volt-szerelmes-schober-norbi.htmlSchober Norbi hosszú időn keresztül szerelmes volt Thomas Andersbe, a Modern Talking énekesébe. Azt azonban nem tudta, hogy imádatának tárgya férfi! Norbi a Micsoda nők! című műsorban mesélte el az elképesztő sztorit.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia vicces fotót posztolt: így nyújtják a nyelvüket Hajós Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-liptai-claudia-vicces-fotot-posztolt-igy-nyujtjak-a-nyelvuket-hajos-andrassal.htmlÚgy tűnik, Liptai Claudia és Hajós András a tévén kívül is nagyon jól megértik egymást. Ezt bizonyítja a műsorvezető legutóbb közzétett vicces fotója, melyen Liptai és Hajós a nyelvüket nyújtogatják a színpadon. TV + SztárokOrigoMagasvári Viktor végleg Ausztriába költözik családjához, a zenekar új gitárost keresetthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-magasvari-viktor-vegleg-ausztriaba-koltozik-csaladjahoz-a-zenekar-uj-gitarost-keresett.htmlMegunta az ingázást Magasvári Viktor, a Beatrice gitárosa, hiszen jó ideje az Ausztriában élő családja és Őrbottyán között ingázik, ahol a zenekarral próbáltak. Most úgy döntött, családját választja. TV + Sztárok--Így meztelenkednek Instagramon a sztárok: Kim Kardashiantól Amber Rose-ig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180214-igy-meztelenkednek-instagramon-a-sztarok-kim-kardashiantol-amber-roseig.htmlNem csak az életük zajlik a nyilvánosság előtt, ők a testrészeiket is kipakolják, hogy semmi ne maradjon titok. Néhány celeb egyszerűen imád az Instaramon meztelenkedni, másoknak pedig csupán egy múló hóbort a pucér fotók posztolása, de egy biztos, kevés olyan világsztár van, aki nlg nem tette közzé testét az Instagramon: Kim Kardashian és Amber Rose például már sokszor mutatta meg idomait. TV + Sztárok--Csősz Boginak magyarul küldött szerelmes üzenetet török férjehttp://www.life.hu/sztarok/20180214-csosz-boginak-magyarul-kuldott-szerelmes-uzenetet-torok-ferje.htmlKülön tölti a Valentin napot férjétől Csősz Bogi, aki a Story Gálára is egyedül érkezett. De nem kell szomorkodnia, hiszen már ébredéskor egy szerelmes üzenet várta. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.