Nagy Ő (tévéműsor) Noszály Sándor szerelem vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti.

A 45 esztendős Noszály Sándor egykor sikeres teniszező volt, majd főszerepet kapott a Nagy Ő című műsorban, jelenleg immár 8 éve Los Angelesben él. Közel egy évtizedig boldog párkapcsolatban élt Novák Heni színésznővel, akit feleségül is vett. Egyszer azonban hűtlen volt, amit a felesége nem tudott megbocsátani. Noszály a válást nagyon nehezen tudta feldolgozni, korábban többször nyilatkozta, hogy soha nem fogja elfelejteni egykori szerelmét. Most elárulta, bár már túl van rajta, a mai napig hasonlóan érez.

Nem felejtünk el ilyet sosem. Azt sem szeretem, ha az emberek a szakítás után rosszat mondanak egymásról, mert akkor miért voltak együtt? Ha valami jó történik az életben, akkor azt márványba kell vésni, ha rossz, akkor homokba, hogy fújja el a szél" – idézi a Bors Noszály Sándort, aki hozzátette, nem stresszel azon, hogy újra szerelmes legyen, de bízik abban, hogy hamarosan megtalálja a párját. Míg régebb csak így tudta elképzelni a boldogságot, ma már máshogyan látja, hiszen ott egy korábbi kapcsolatából született tinédzser lánya, Szonja is, akire nagyon büszke lehet. „Van egy gyönyörű kislányom, egészséges vagyok, de persze el tudom képzelni. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap. Most már megpróbálok a jelennek élni, nem tervezek, nem határozom el, hogy megtalálom a karmikus párom. Hiszek a karmában, miért ne hinnék a karmikus párban?"

Noszály Sándor nem hajszolja a szerelmet Fotó: Szabó Gábor - Origo

Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-diana-halalanak-pillanatairol-meselt-megtorten-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlPaul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát. TV + Sztárok--Stohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--Kiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoKirúgták a Holnap tali! rendezőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kirugtak-a-holnap-tali-rendezojet.htmlKirúgták a Holnap tali! rendezőjét, Radnai Márkot, mire a főszereplők azonnal felmondtak. A sorozat nélkülük fog folytatódni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.