Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Dani

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
békülés téli olimpia újrakezdés Cserpes Laura Dél-Korea Gyurta Dániel szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára.

Mindenki álompárként kiáltotta ki Cserpes Laurát és Gyurta Danit, úgy tűnt, nagyon szeretik egymást és minden tökéletesen működik köztük, éppen ezért nem csoda, ha szakításuk híre sokkolta a rajongókat. Állítólag a féltékenység vezetett ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Most azonban úgy tűnik, van még remény egy esetleges újrakezdésre. A BEST magazin azt írja, Dani folyamatosan próbálja visszahódítani Laurát, aki lehet, hogy beadja a derekát, ugyanis elfoglaltságai ellenére itt hagyott csapot-papot és kedvese után utazott a téli olimpiára, Dél-Koreába.

A szakértő szerint a hirtelen felindulásból hozott döntéseket nem mindig gondolják komolyan a felek, így nem kizárt, hogy ebben az esetben is végül győz a szerelem és kibékülnek egymással.

"Nem csak egy fiatal kapcsolatban, húsz év házasság után is születnek dühből, haragból átgondolatlan döntések. A hirtelen szakításoknak általában ez az alapjuk. Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak, amit ki így, ki úgy próbál megoldani. A békülés pedig mindig megmarad opciónak. Egyetlen esetben nem ér semmit a bocsánatkérés vagy a megbocsátás, ha a másik félnél elmúltak az érzelmek, azokat ugyanis erőltetni nem lehet. Ha viszont még nem aludt ki a láng, van remény az újrakezdésre." - nyilatkozta Dr. Csides Kata pszichológus.

Kibékülhet Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: Instagram/cserpeslaura
Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigo50 évesen végre megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-50-evesen-vegre-meghazasodik-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo.html50 évesen megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács László. Az esküvőre várhatóan még idén sor kerül. TV + Sztárok--Luxus Vivi megmutatta csodaszép anyukáját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-luxus-vivi-megmutatta-csodaszep-anyukajat-foto.htmlVasvári Vivien kétségtelenül édesanyjától örökölte a szépségét, aki 1985-ben nyolcadik helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. TV + Sztárok--Elhunyt Lázár Bence, korábbi labdarúgó, szakkommentátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-elhunyt-lazar-bence-korabbi-labdarugo-szakkommentator.html26 éves korában elhunyt Lázár Bence korábbi labdarúgó, szakkommentátor. Halálhírét a család közölte. TV + Sztárok--Shane Tusupot tetoválásai akadályozhatják a csajozásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-shane-tusupot-tetovalasai-akadalyozhatjak-a-csajozasban-hosszu-katinka.htmlShane Tusup teste tele van olyan tetoválásokkal, amelyek feleségére, Hosszú Katinkára emlékeztetik. Kérdés, hogy egy esetleges új barátnőt mennyire fog ez zavarni... TV + Sztárok--Gáspár Bea vajszívű zsűritag leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-gaspar-bea-vajszivu-zsuritag-lesz-konyhafonok-vip.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP zsűritagjaként leginkább amiatt aggódik, hogy esetleg megbántja majd a versenyzőket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.