Feleségek luxuskivitelben: a TV2 volt társtulajdonosa, Yvonne Dederick csatlakozik a csapathoz

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea -
TV2 Yvonne Dederick Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben első évada nagy visszhangot keltett, és nemsokára jön a második, ráadásul egy új taggal: ő csatlakozik a fényűző életüket bemutató feleségekhez.

Hamarosan újra műsorra kerül a Feleségek luxuskivitelben. Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita életét követhetjük a második évadban is, de, mint kiderült, nemcsak ők tűnnek fel majd a sorozatban: egy új taggal bővül a luxusfeleségek csapata. Nem más csatlakozik hozzájuk, mint Yvonne Dederick, aki egykor a TV2 társtulajdonosa volt, korábban pedig több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatójaként dolgozott.

Új szereplő csatlakozik a lányokhoz Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

"E

Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne,

Blikknek

Yvonne Dederick is bemutatja luxuséletét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Elárulta, mivel tévézett egykor, és színészkedett is, a kamera nem lesz idegen számára. Ráadásul nagyon hasznos lesz a szereplés, hiszen a munkával is össze tudja kapcsolni.

Az ügyfeleim közül többen is részt vesznek a műsorban,

A feladatom, hogy hosszabb ideig figyeljenek rájuk, mint ameddig a műsor tart, illetve segítsek megtervezni, hogyan tovább, ha lecseng a sorozat"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.