Megsértődtek zenésztársai Balázs Fecóra

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Korál megsértés Balázs Fecó koncert sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére.

Balázs Fecó együttesével, a Korállal május elején ad jubileumi nagykoncertet. Már javában zajlanak az előkészületek, ám kiderült, az énekes nem hívta meg az eseményre a korábbi alapítótagokat, Scholler Zsoltot és Pados Istvánt. Érthető módon ez nem tetszett a zenészeknek, hangot is adtak a véleményüknek.

A basszusgitáros az interneten akadt ki.

Hallottam, hogy egy negyvenéves évfordulói koncert lesz májusban. Csodálkozom, hogy mint alapító tag nem lettem meghívva egy pár nótára sem. Erkölcsileg ennyit megérdemeltem volna" – idézi Scholler Zsoltot a Ripost.

Balázs Fecóra megsértődtek egykori zenésztársai Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A lap ezek után megkereste Balázs Fecót, aki azt válaszolta ez nem egyedül az ő döntése és egyébként ő nyitott arra, hogy a két zenész ott legyen az eseményen.

Leszögezném, ez nem az én egyszemélyes döntésem, minden a zenekartöbbségi álláspontján múlik. Amennyiben szeretnének színpadra állni, én nem zárkózom el a közreműködésüktől. Minden a megfelelő egyeztetésen múlik. Azt a tanácsot adtam nekik, hogy a kivitelezés részletei miatt vegyék fel a kapcsolatot Fischer Lászlóval vagy Dorozsmai Péterrel." – árulta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.