Katinka nagypapája, Bakos László szerint Shane és az úszónő ki fognak békülni

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Bakos László Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinka és Shane kapcsolata jó pár hónapja megromlott, azóta nem is mutatkozott javulás közöttük, de Katinka nagypapája reménykedik, szerinte a fiataloknak sikerült megoldaniuk a problémát.

Decemberben kezdték először rebesgetni, hogy Katinka és Shane között nincs minden rendben. Kiderült, hogy sajnos a pletykák igazak. A sportoló és férje külön is költöztek egymástól,és az edzéseket sem közösen folytatják, bár a hivatalos információk szerint Katinka továbbra is a Shane-metódus szerint tréningezik. A rajongók nagyon örülnének, ha rendeződne köztük a viszony.

Katinka nagypapája reménykedik Forrás: MTI/Illyés Tibor

"

Azt gondolom, hogy sikerülni fog nekik.

Story Magazinnak
Magánéleti problémáinak megoldásáról és sportkarrierjének rendezéséről is Katinka dönt egyedül"Majd ő eldönti, neki mi a jó, rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. A helyzet az, hogy öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, nem árt neki tulajdonképpen, sőt, még hasznára is fog válni"

Még az idén összeházasodnak: az esküvőt tervezi Berki Krisztián és Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meg-az-iden-osszehazasodnak-az-eskuvot-tervezi-berki-krisztian-es-katona-renata.htmlAkkora a szerelem Berki Krisztiánnál és Katona Renátánál, hogy még idén össze is házasodnak. Ami Hódi Pamelának nem sikerült, azt Mazsi pár hónap altt véghez viszi!TV + SztárokOrigoMegsértődtek zenésztársai Balázs Fecórahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-megsertodtek-zenesztarsai-balazs-fecora-koral-koncert.htmlMegsértődtek Balázs Fecóra egykori zenésztársai amiatt, mert nem hívták meg őket a Korál májusi nagykoncertjére. TV + Sztárok--Ekkorra tervezi az esküvőt Csuti és Kulcsár Edina: videó http://www.life.hu/sztarok/20180307-ekkora-tervezi-az-eskuvot-csuti-es-kulcsar-edina-video.htmlA napokban jegyezte el Kulcsár Edinát párja, Csuti, a Mokkában pedig elárulták, hogy mikorra is tervezik a nagy napot. TV + Sztárok--Félelmetes: szellemeket fotózott otthonában Katie Pricehttp://www.life.hu/sztarok/20180307-szellemeket-fotozott-otthonaban-katie-price.htmlRettegésben él Katie Price, aki állítja, otthonában szellemek élnek. Le is fotózta őket. TV + Sztárok--Tücsi vőlegénye egy jégkorong mérkőzésen sérült meg, monoklival ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180307-tucsi-volegenye-egy-jegkorong-merkozesen-serult-meg-monoklival-unnepelte-szuletesnapjat.htmlJégkorong mérkőzésen sérült meg Tücsi vőlegénye, Sofron István, aki így hatalmas monoklival ünnepelte születésnapját. TV + SztárokOrigo4 éve húzódik Tommyboy válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-4-eve-huzodik-tommyboy-valasa-valovilag.htmlTommyboy, a ValóVilág 3. szériájának szereplője 4 éve képtelen elválni a feleségétől, nem tudnak megegyezni a vagyon elosztásán. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.