Babakocsiban tolta feleségét B. Tóth László

2018.03.13. 13:31

B. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette.

Meglepő történetet mesélt el B. Tóth László Joshi Bharatnak, kiderült, hogy a rádiós-lemezlovas kicsi korától kezdve ismerte első feleségét, Évát. Még óvodás volt, amikor rábízták a babakocsiban alvó kislányt.

Négy és fél évesen toltam őt a babakocsiban a Tinódi téren, és egyszer felborultam vele. Mert nem toltam, hanem rohantam. Sóderes volt az út, egy nagyobb kavicsban megakadt a kocsi eleje és borult. Ebből is komoly balhé lett." – idézi B. Tóth László szavait a Bors.

B. Tóth László első feleségét tologatta babakocsibanForrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala

Persze kapcsolatukból nem lett egyből szerelem. Annak ellenére, hogy gyakran átjártak egymáshoz játszani, végül csak a középiskola végén jöttek rá, hogy többet éreznek barátságnál.

Az érettségije környékén szerettünk egymásba. Nem volt a szerelem töretlen, mindig akadtak gondok, bajok, ahogy lenni szokott, de végül összeházasodtunk. Úgy negyvenöt évig éltünk együtt, ebből közel harminc évig voltunk házasok." – mondta a legendás lemezlovas a lapnak, aki jelenleg második feleségével él együtt.

B. Tóth Lászlófeleségdjlemezlovasrádiós