Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésével

párkapcsolat család gyermek bíróság Kembe Sorel-Arthur gyermekelhelyezés közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat.

"Tudatában vagy annak, hogy mekkora kárt okozol a gyermeked posztjaival a család, mint olyan megítélésében?! Tudatában vagy annak, hogy tízezres, vagy akár százezres nagyságrendben vannak gyermekeikért a bíróságon küzdő szülők, akik a poklok poklát élik meg, mert nem láthatják a gyermekeiket?" - írta Berki Krisztiánnak címzett Facebook-posztjában Kembe Sorel-Arthur, a Jóban Rosszban egykori színésze.

Mint ismeretes: Berki Krisztián és Hódi Pamela nemrégiben köszöntek el egymástól, Berkinek máris új barátnője van Katona Renáta, azaz Mazsi személyében. Róla és Pamelával közös gyermekükről, Natasa Zselykéről előszeretettel tesz közzé közös fotókat közösségi oldalán. A kislány felügyeletéről azonban hamarosan a bíróság dönt majd ugyanúgy, mint Kembe Sorel esetében. A színész úgy gondolja, sok édesapa esetleg épp az ilyen példák miatt nem kap majd felügyeleti jogot.

Berki Krisztián és új kedvese, Katona Renáta Forrás: Polyak Attila

A Ripost megkereste a Jóban Rosszban egykori szereplőjét, aki kérdésükre elmondta: Berki egy felelőtlen ember. "A bírósági gyakorlat kialakulása az én szubjektív, nem szakértői véleményem szerint a nagy átlagra levetített szabályozásból fakad. Sajnos a nagy átlag szülő családbomlás esetén olyan, mint Berki. Amikor egy ilyen aggályos viselkedésű, minden morált és erkölcsi normát nélkülöző ember még felületet is kap, és ismertsége révén nem valami nemes ügy mögé áll, hanem a gyerekével haknizza végig az internetet, az rossz fényt vet azokra a szülőkre, akik tényleg kötődnek gyermekeikhez" - mondta Kembe Sorel.

Kembe Sorel-Arthur szerint Berki Krisztián egy felelőtlen ember Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.