Charlotte Casiraghi házasság eljegyzés Grace Kelly Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer.

A napokban jótékonysági bált rendeztek Monacóban, itt villantotta meg csodálatos eljegyzési gyűrűjét Charlotte Casiraghi. Grace Kelly unokája vőlegényével, Dimitri Rassam producerrel érkezett, és széles mosollyal az arcukon pózoltak az újságíróknak.

Az ifjú jegyesek: Dimitri Rassam és Charlotte Casiraghi Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain

A HELLO! magazin úgy tudja, a pár még idén nyáron kimondja a boldogító igent, nem is akárhol, a vőlegény édesanyjának, Carole Bouquet színésznőnek a villájában.

Charlotte Casiraghinak egyébként már van egy gyermeke. Az immár 3 éves Raphael előző kapcsolatából, Gad Elmaleh színésztől született.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--18 éves lett Boris Becker törvénytelen lánya, Anna Ermakovahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-18-eves-lett-boris-becker-torvenytelen-lanya-anna-ermakova.htmlGyönyörű nővé érett Boris Becker 18 esztendős nagylánya, Anna Ermakova. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Michael Barrymore, a gyilkossággal vádolt brit műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-visszater-a-kepernyore-michael-barrymore-a-gyilkossaggal-vadolt-brit-musorvezeto.htmlHúsvétkor visszatér a képernyőre Michael Barrymore, akit 2002-ben rúgott ki az ITV, miután egy hullát találtak essexi házának medencéjében. TV + Sztárok--Világhírű producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán lánya, Jenniferhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-vilaghiru-producerrel-dolgozik-egyutt-maga-zoltan-lanya-jennifer-patrizio-moi.htmlPatrizio Moi producerrel dolgozik együtt Mága Zoltán tehetséges lánya, Jennifer. Közös fotót is posztolt vele. TV + Sztárok--Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-oszter-sandort-kirugtak-a-maltai-lovagrendbol-botrany.htmlOszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész. TV + Sztárok--Elképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-elkepeszto-osszegtol-esik-el-hosszu-katinka-ha-meg-akarja-menteni-a-hazassagat.htmlHa őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.