Hódi Pamela nem Berki Krisztián asszisztensével akar beszélni gyermekéről

Hódi Pamela Katona Renáta óvoda Mazsi iskola Berki Natasa Zselyke gyermek gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar sem Berki Krisztián asszisztensével, sem pedig új kedvesével, Katona Renátával gyermeke jövőjéről beszélni Hódi Pamela. Azért fordult bírósághoz, hogy tisztázzák Berki Natasa Zselyke felügyeletét.

Hódi Pamela a Mokkában mesélt arról, milyen a viszonya most Berki Krisztiánnal, aki - mint Pamela mondta - nem fogadja hívásait. Berki exkedvese azt is elmondta, hogy nem hajlandó lánya apjának asszisztensével vagy éppen új kedvesével megbeszélni a Berki Natasa Zselykét érintő fontos ügyeket.

"Nekem ő senki, és ezt meg is mondtam neki, hogy nekem te senki vagy, a Krisztián asszisztense senki. Ha az apjával nem tudom megbeszélni, semmi baj, döntök egyedül én. Eddig is mindenben egyedül döntöttem a Natival kapcsolatban és ezért mondtam, hogy menjünk bíróságra" - fogalmazott Hódi Pamela. Hozzátette: bár Katona Renátát ismeri, mégse szeretné vele megbeszélni a lányát érintő kérdéseket.

A műsorban arról is beszélt, hogy mostanában felerősödtek fejfájásos rohamai, melyek már szakközépiskolás kora óta olykor ledöntik a lábáról. Az utóbbi időben ezek a rohamok másfél óra helyett akár 3 óra hosszáig is tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.