Férje hasonmására bukkant rá Tahi Tóth László özvegye

halál özvegy temetés színész család tragédia Tahi Tóth László Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temetés fotóit nézegetve bukkant Tahi Tóth László özvegye arra a férfira, aki kísértetiesen hasonlít férjére. Közösségi oldalán kérte, hogy segítsenek neki megtalálni a rejtélyes idegent, ami sikerült is. 

"Kérlek, osszátok meg! Egy rendhagyó nyomozásra invitállak benneteket. Keresem, hogy ki lehet ez az ismeretlen férfi, aki megjelent férjem, Tahi Tóth László temetésén, és aki megszólalásig hasonlít Lacira... Köszönettel, Szilvia" - idézi Tahi Tóh László özvegyének, Szilviának bejegyzését a Bors. A nő ugyanis azt a férfi kereste, aki a színész temetésén részt vett, és szinte kísértetiesen hasonlított rá. A temetésről készült fotókon vette észre az idegent.

A színész temetésén bukkant fel a hasonmás Fotó: Mudra László - Origo

A lapnak elmondta, hogy rengetegen segítettek neki, így végül rátalált a hasonmásra. "Egész nap nyomoztunk. Hihetetlen, hogy mennyien segítettek megtalálni a rejtélyes ismeretlent, aki ennyire hasonlít a férjemre. Szerencsére sikerült megtalálnunk, Mihálynak hívják. Remélem, később többet is megtudunk róla" – mondta Szivia, aki úgy gondolja, nem elképzelhetetlen, hogy felvegye a férfival a kapcsolatot.

Vilmos és Katalin gyermeke születhet vörös hajjal, de kicsi rá az esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-vilmos-es-katalin-gyermeke-szulethet-voros-hajjal-de-kicsi-ra-az-esely.htmlSok nő rajong Harry herceg vörös hajáért, de vajon van esélye arra Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének, hogy örökölje a csodás lángoló hajszínt? TV + Sztárok--Fejős Éva cáfolta, hogy válságban lenne a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fejos-eva-cafolta-hogy-valsagban-lenne-a-hazassaga.htmlFejős Éva végre reagált a korábbi pletykákra: továbbra is minden rendben közte és gyermekének édesapja között. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle megismerkedésére is fény derül a róluk szóló filmből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-harry-herceg-es-meghan-markle-megismerkedesere-is-feny-derul-a-roluk-szolo-filmbol-video.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én áll oltár elé, azonban még előtte bemutatják a róluk szóló életrajzi filmet. Az újabb előzetest nemrégiben hozták nyilvánosságra, melyből már következtethetünk megismerkedésük körülményeire. TV + Sztárok--Megvan a napja: ekkor vonul vissza végleg Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ekkor-vonul-vissza-vegleg-schobert-norbi.html25 év után befejezi Schobert Norbi: nem tart több órát.TV + Sztárok--Mádai Vivien lett a Playboy múzsája, de nem meztelenkednehttp://www.life.hu/sztarok/20180409-madai-vivien-lett-a-playboy-muzsaja-de-nem-meztelenkedne.htmlA Playboy magazin díjátadójának Múzsa kategóriáját Mádai Vivien műsorvezető nyerte múlt héten csütörtökön. Vivi elmondta, mit gondol a múzsaságról, és azt is elárulta, hogy vetkőzne-e, ha felkérés érkezne.TV + Sztárok--Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.