leszármazott rokonság Mohamed próféta kutatás II. Erzsébet brit királynő családfa család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marokkói történészek 43 korábbi generációt megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy II. Erzsébet Mohamed próféta leszármazottja lehet.

A DailyMail azt írja, az a felfedezés, miszerint II. Erzsébet az iszlám megalapítójának leszármazottja, nem újdonság, 1986-ban már hírt adtak róla a szakemberek. Most azonban marokkói történészek is hozzáláttak a kutatáshoz, hogy kiderítsék, valóban igaz-e az, amit állítottak kicsivel több mint két évtizede.

II. Erzsébet királynő Mohamed próféta leszármazottja lehet Forrás: Getty Images/Stuart C. Wilson

A mostani eredmények igazolták, hogy nem tévedtek korábban. A XIV. században a királynő vérvonala kereszteződött Cambridge grófjáéval, innen pedig a családfát le lehet vezetni egészen Spanyolországig, a próféta lányáig, Fatimáig.

Nagy-Britanniában még ezek után is kétkedve fogadják a hírt, de állítják, ez csak a briteknek új információ, a muzulmán vallás vezetői ezzel már régóta tisztában vannak.

Hamarosan összeköltözhet Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hamarosan-osszekoltozhet-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlMár az összeköltözést tervezgeti Rippel Feri és barátnője. Ezt azonban nem könnyű összehozni, hiszen az artista hamarosan Amerikába utazik a vizsgaidőszak miatt. TV + SztárokOrigoFördős Zé elárulta, milyen nőket szerethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fordos-ze-elarulta-milyen-noket-szeret.htmlŐsszel ért véget Fördős Zé és barátnője, Martina szerelme. A Konyhafőnök sztárja a szakítás után két hónapos utazásra indult, ahol összegyűjötötte az energiát a mostani munkával teli, pörgős időszakhoz. Annyira elfoglalt, hogy nincs is ideje komoly párkapcsolatra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPárkapcsolati válság: ultimátumot kapott párjától Luxus Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-parkapcsolati-valsag-ultimatumot-kapott-parjatol-luxus-vivi.htmlPárkapcsolati krízissel indul a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3 csatronán: Fecsó ultimátumot adott Luxus Viviennek. TV + Sztárok--A sötétségtől retteg Kiss Ramóna: szinte lebénul, ha elmegy az áram: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-a-sotetsegtol-retteg-kiss-ramona-szinte-lebenul-ha-elmegy-az-aram-video.htmlKiss Ramóna Tatár Csilla internetes videóinterjújában mesélt legnagyobb félelméről...TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham barátnője egy igazi bombázó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-brooklyn-beckham-uj-baratnoje-egy-igazi-szexi-bombazo-foto.htmlBrooklyn Beckham új csajt villantott. TV + Sztárok--Diana Zöldoromból, azaz Schuyler Grant jógára cserélte a színészetethttp://www.life.hu/sztarok/20180408-diana-zoldorombol-jogara-cserelte-a-szineszetet.htmlKi ne emlékezne a vörös kis árvára, aki végül Zöldoromban, Marilla és Matthew mellett találta meg a boldogásgot és aki egész életében egy kebelbarátra vágyott? Anne barátnőjét, Dianat Shuyler Grant játszotta. A sztár ma már 48 éves és a színészet helyett a jógaoktatást választotta hivatásul. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.