Brooklyn Beckham Kristen Stewart Johnny Depp Lady Gaga Ed Sheeran tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg híresség testét borítják szebbnél szebb vagy épp kissé furcsa tetoválások. Most egy kis tesztet állítottunk össze azért, hogy tesztelhesd, vajon tudod-e melyik tetoválás melyik sztárhoz tartozik.

Egy tetoválás életre szól, bár a lézeres technikával már egy kis fájdalom árán eltávlolíttathatjuk a már nem tetsző képeket, feliratokat testünkről. Azonban, ha valaki tetováltat, általában úgy gondolja, olyan mintát választ, amelyet egy életen át szeretne viselni.

Így tesznek a hírességek is, akik különböző mintákat varratnak a bőrük alá. Ám bizonyára köztük is vannak olyanok, akik már megbántak egy-egy tetoválást. De most nézzük meg, mennyire ismered a sztárok bőrén fellelhető mintákat. Lapozd végig a galériát és találgass!

Forrás: NORTHFOTO/Wiese/face to face/Wiese/Face To Facehttp://www.life.hu/sztarok/galeria/20180410-madar-es-gyik-is-van-az-5-rejtelyes-sztartetko-kozott.htmlmiddleon12001200

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.